Marcus på plats i Kenya

Hej! Jag heter Marcus och gästar här på bloggen idag. Just nu är jag nere i Kenya och har nu varit det i ett par veckor- en månad på onsdag. Sedan årsskiftet har jag varit i Juja utanför Nairobi för att jobba med ungdomsorganisationen Pendo Amani. Jag kom ner hit för andra gången delvis på grund av Kenyaföreningen, då jag efter mitt första besök 2015 tyckte att volontärsarbete verkade intressant. 
 
Hos Pendo Amani har jag först och främst assisterat datorlektioner för ungdomar på centret, men också spelat en del slagverk med betydligt yngre på Gachororo School. Tiden här har varit givande för att jag fått en känsla av hur bra det känns att hjälpa andra med något man är bra på själv. Dessutom har jag fått träffa många härliga människor som också lärt mig känna Kenya bättre. Bland annat mina värdföräldrar och ledarna på Pendo Amani men också eleverna på datorlektionerna. 
 
Nu har jag fyra hela dagar framför mig i landet, innan planet lyfter 23:59 ifrån Jomo Kenyatta-flygplatsen. Jag ska se till att göra det bästa av dagarna, så får jag nog det bästa tillbaka. Är mycket nöjd med min tid som volontär, trots att den varit ganska kort!

Kommentera gärna: