utbildning och ökad jämställdhet

Om oss

Åtvidabergs Kenyaförening är en ideell förening som sedan starten 2008 arbetar med att stödja barn och ungdomars personliga utveckling och skolgång i Juja, ett av Nairobis slumområden. Vår verksamhet sker genom vår kenyanska samarbetsorganisation Pendo Amani Youth Organization (PAYO), vilket är en registrerad non-govermental organization (NGO). Tillsammans arbetar vi för att ge barn och ungdomar en möjlighet till utbildning och utveckling genom olika fritidsaktiviteter, läxhjälp, föreläsningar, ungdomsledarskap etc.

Vi arbetar också för att upprätta vänförhållanden och öka förståelsen för olika kulturer. Genom regelbundna utbyten mellan våra organisationer lär vi känna och får ta del av varandras levnadsförhållanden. Vi utbyter tankar, kunskap och erfarenheter.

Om du vill följa vårt arbete och få regelbundna uppdateringar så rekommenderar vi att du följer vår Facebooksida "Kenyaföreningen". Du kan också följa vår samarbetspartner, Pendo Amani, både via deras facebooksida och deras instagramkonto, samt läsa mer på deras hemsida: www.pendoamani.or.ke

Second Hand

Vi har stort behov att fylla på Second Handen med nya saker. Har du något som "blivit över" tar vi tacksamt emot det. Om du vill skänka något, kontakta Micael Thor på 073-406 44 49.